Η Εταιρία

 

Η εταιρία La pupa από το 1982,  δραστηριοποιείται στο χώρο της ανδρικής μόδας καταφέρνοντας να διανύσει μία αναπτυξιακή πορεία στο χώρο αυτόν, παρέχοντας σήμερα μεγάλες συλλογές που προορίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες όλης της οικογενείας με μια τελείως διαφορετική προσέγγιση. Τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε διεισδύσει στο χώρο της παραγωγής εμπλουτίζοντας έτσι τις συλλογές μας με πουκάμισα, παντελόνια, σακάκια , κοστούμια και παπούτσια με το δικό μας brand!!

Παραμένουμε μια καθαρά ελληνική επιχείρηση που αγαπά και τιμά το ιδιαίτερο στυλ γι αυτό και ανακαλύπτουμε μοναδικά σχέδια για τον Άνδρα για κάθε εποχή του χρόνου.

 

Η φιλοσοφία μας…

Η υψηλή ποιότητα και η μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε ,καθώς και οι συνεχείς προσπάθειες για άριστη εξυπηρέτηση και διαρκή βελτίωση της ποιότητας, συνθέτουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που μας τοποθετεί στην κορυφή της αγοράς τόσο του κλασικού όσο και του μοντέρνου ανδρικού ενδύματος και υποδήματος.

Διαθέτουμε μια  ευρύτατη συλλογή ολοκληρωμένων προτάσεων για κουστούμια, πουκάμισα, μπουφάν, μπλούζες, παντελόνια , παπούτσια και κάθε τύπου αξεσουάρ.

Προτάσεις για casual, βραδινές και bussiness chic εμφανίσεις που αναδεικνύουν το προσωπικό σας στυλ, μέσα από τις καλύτερες υπογραφές της αγοράς και που θα αποτελέσουν την ιδανική εμφάνιση για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας, χαρίζοντάς σας κομψότητα και κύρος.

 

Στόχος μας….

 Για περισσότερα από 35 χρόνια, η εταιρία μας διακρίνεται για την προσήλωση στις αξίες της, την εμμονή στην άριστη ποιότητα και την αγάπη για την καινοτομία παραμένοντας μία ελληνική εδραιωμένη επιχείρηση.  Στόχος μας είναι η συνεχής  βελτίωσή μας,  η ενημέρωση και η ενεργή συμμετοχή στο χώρο της μόδας , η ικανοποίηση των απαιτήσεων  σας , με σεβασμό και συνέπεια και η προσφορά ιδιαίτερων προτάσεων μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε χαμηλές τιμές.

Η εμπιστοσύνη σας είναι πάντα η έμπνευση μας και συνεχίζουμε να επιθυμούμε να χτίζουμε σχέσεις ζωής μαζί σας, να είμαστε κοντά σας στις σημαντικές σας στιγμές , πάντα παρέχοντάς σας άρτιες στιλιστικές συμβουλές , άψογη εξυπηρέτηση και ποιότητά!                                                                                                                           

Δωρεάν Μεταφορικά
Για αγορές με Πιστωτική / Paypal
και Τραπεζική Κατάθεση

Follow Us