2810 286039 Τηλεφωνικές Παραγγελίες Τρόποι παράδοσεις Επιστροφές
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 59.99€

Η εταιρία La pupa από το 1982, δραστηριοποιείται στο χώρο της ανδρικής μόδας καταφέρνοντας να διανύσει μία αναπτυξιακή πορεία στο χώρο αυτόν, παρέχοντας σήμερα μεγάλες συλλογές που προορίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες όλης της οικογενείας με μια τελείως διαφορετική προσέγγιση. Τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε διεισδύσει στο χώρο της παραγωγής εμπλουτίζοντας έτσι τις συλλογές μας με πουκάμισα, παντελόνια, σακάκια , κοστούμια και παπούτσια με το δικό μας brand!!

Καλάθι
 • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Περιπτώσεις Επιστροφών

1. Αλλαγή ή αντικατάσταση λόγω μεγέθους

Συμπληρώνετε τη φόρμα που βρίσκεται παρακάτω με :

 • Τον αριθμό παραγγελίας σας
 • Το ονοματεπώνυμο σας
 • το αίτημα επιστροφής με το μέγεθος που επιθυμείτε.

 

Στην συνέχεια το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του la pupa θα σας ενημερώσει για την εξέλιξη του αιτήματος σας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την διαθεσιμότητα του νέου μεγέθους που επιθυμείτε. Αν υπάρχει διαθέσιμο το μέγεθος που επιθυμείτε, θα το δεσμεύσουμε μόνο όταν παραλάβουμε το προιόν που επιστρέψατε.

Για την επιστροφή του προιόντος, θα επιβαρύνεστε κάθε φορά με το κόστος επιστροφής (προς εμάς) και το κόστος επαναποστολής (από εμάς προς εσάς).

2. Αλλαγή ή αντικατάσταση με άλλον κωδικό/προιόν

Συμπληρώνετε τη φόρμα που βρίσκεται παρακάτω με :

 • Τον αριθμό παραγγελίας σας
 • Το ονοματεπώνυμο σας
 • το αίτημα επιστροφής με τον κωδικό προιόντος που επιθυμείτε.

 

Στην συνέχεια το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του la pupa θα σας ενημερώσει για την εξέλιξη του αιτήματος σας. Θα ενημερωθείτε τόσο για την διαθεσιμότητα του επιθυμητού κωδικού προιόντος όσο και για την διαφορά της τιμής (αν υπάρχει).

Για την επιστροφή του προιόντος, θα επιβαρύνεστε κάθε φορά με το κόστος επιστροφής (προς εμάς) και το κόστος επαναποστολής (από εμάς προς εσάς). Βασική προυπόθεση είναι το προιόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να μην έχει φθορές, να είναι σε άριστη κατάσταση, εντός της συσκευασίας του, πλήρες και να συνοδεύεται από τα παραστατικά του.

3. Λανθασμένη αποστολή προιόντων

Συμπληρώνετε τη φόρμα που βρίσκεται παρακάτω με :

 • Τον αριθμό παραγγελίας σας
 • Το ονοματεπώνυμο σας
 • την αιτιολογία επιστροφής. 

 

Στην συνέχεια το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του la pupa θα σας ενημερώσει για την εξέλιξη του αιτήματος σας. Μόλις παραλάβουμε το προιόν και ελεγχθεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση και επιβεβαιώσουμε την αποστολή λάθος κωδικού, θα σας ενημερώσουμε και στην συνέχεια θα σας αποστείλουμε με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή το προιόν.

4. Επιστροφή ελαττωματικού προιόντος

Συμπληρώνετε τη φόρμα που βρίσκεται παρακάτω με :

 • Τον αριθμό παραγγελίας σας
 • Το ονοματεπώνυμο σας
 • Το ελάττωμα και το σημείο

 

Στην συνέχεια το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του la pupa θα σας ενημερώσει για την εξέλιξη του αιτήματος σας. Μόλις το παραλάβουμε θα εξετάσουμε προσεχτικά ώστε να επιβεβαιώσουμε το ελάττωμα. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα εάν δικαιούστε αντικατάσταση του προιόντος.

Στην επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος δεν επιβαρύνεστε με έξοδα απόστολης.

5. Δικαίωμα υπαναχώρησης

Συμπληρώνετε τη φόρμα που βρίσκεται παρακάτω με :

 • Τον αριθμό παραγγελίας σας
 • Το ονοματεπώνυμο σας
 • Τον λόγο που θέλετε να επιστρέψετε το/τα προιόντα ή και όχι επιλέγοντας το χωρίς λόγο.

 

Στην συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο επιστροφής το κόστος της οποίας επιβαρύνεται ο πελάτης. Μόλις παραλάβουμε το προιόν και αφού ελεγθεί για την άριστη κατάσταση του, θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία που θα ακολουθήσετε. Άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης μπορείτε να κάνετε εντός (14) ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής του προιόντος από την εταιρεία courier. Βασική προυπόθεση είναι τα/το προιόν να επιστραφεί εντός της συσκευασίας του, σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές, πλήρες και να συνοδεύεται από τα παραστατικά του.

Η επιστροφή των προιόντων κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης θα γίνεται με χρέωση μεταφορών του πελάτη. Θα σας επιστραφούν τα χρήματα με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την πληρωμή (Paypal - Πιστωτική Κάρτα). Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με αντικαταβολή, θα σας καταθέσουμε τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός (30) ημερών από ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα επιστραφέντα προιόντα.

* Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος πρέπει να γίνεται μέχρι 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής

Παρακαλώ συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα για να ζητήσετε Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντων (Α.Ε.Ε.Π).

Πληροφορίες Παραγγελίας
Πληροφορίες Προϊόντος
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όροι και προυποθέσεις